pondělí 14. ledna 2013

Vegetariánské chilli

Jídlo, které výborně voní, chutná a zasytí! :)

Ingredience:

  • 1 velká cibule nakrájená nadrobno
  • olivový olej
  • konzervu bílých a červených (ty nejlépe v chilli nálevu) fazolí
  • balení cherry rajčátek/ nebo konzervovaná
  • 2-3 stroužky česneku
  • půl lžičky chilli
  • lžička tymiánu
  • lžička drceného kmínu
  • půl lžičky skořice
  • lžíce rajčatového protlaku
  • sůl


Postup:
Rozehřejte v kastrolu olej a osmahněte na něm zlehka cibulku. Přidejte koření a za stálého míhání vařte další minutu. Poté uberte teplotu a přidejte rozmačkaný česnek, fazole, rajčata a protlak, popřípadě trošku podlijte vodou.
Přikryjte pokličkou a nechte zvolna vařit po dobu 15-20 minut.
Podávejte s rýží, pita chlebem...

Žádné komentáře:

Okomentovat