čtvrtek 11. října 2012

Jacket potatoes


Recept na jednoduché, chutné jídlo, které jsem se naučila krátce po příjezdu do Anglie


Náročnost: very easy
Doba přípravy: 5 minut + hodina a čtvrt pečení
Porcí: tolik, kolik máte velkých brambor ;)

Ingredience: 

  • velká brambora
  • tvrdý sýr -čedar nebo eidam, ale prakticky si tam můžete dát jakýkoli podle chuti :)
  • máslo
  • sůl
  • fazolky v omáčce nebo cokoli co vás napadne, že by k tomu mohlo být dobré 
Postup:
Umyté brambory dejte péct i se šlupkou do trouby rozehřáté na 200°C (horkovzdušná trouba 180°C) na cca hodinku a čtvrt, pak na talíři rozkrojte a naplňte máslem (nebojte se toho- čím víc tím líp ;), strouhaným sýrem, osolte a servírujte nic netušící oběti :D

Žádné komentáře:

Okomentovat